NLeyes

Blogs

Lees op ons blog meer over digitale transformatie met onze experts! 

Welkom in onze kennisbank waar u alle informatie vindt die je nodig hebt rondom digitale transformatie. Of u nu meer wilt weten over e-facturatie, praktische tips zoekt voor de implementatie van bijvoorbeeld Peppol, of op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelen binnen digitale innovatie, onze experts bieden inzicht en begeleiding. 

Het laatste nieuws over digitale transformatie

Procesoptimalisatie
GEM

Op zoek naar efficiëntie en optimalisatie in jouw bedrijfsprocessen?

Bijna iedereen die een bedrijf heeft, kent het: voor verschillende processen heb je verschillende software. Geen probleem, zolang systeem X en systeem Y op een goede manier gegevens met elkaar kunnen uitwisselen. Maar dat wil nog weleens problematisch zijn, want vaak weigeren X en Y dat hardnekkig. Of het gaat op zijn minst erg moeilijk en met veel omwegen. Ergerlijk en bovendien hartstikke inefficiënt.

Lees meer »
Partnership Trickstar en NLeyes, Partners
Partners

Partnership met Tickstar!​​

Tickstar en NLeyes bundelen krachten voor digitale transformatie en innovatie. Ontdek onze geavanceerde oplossingen om bedrijfsprocessen en eDelivery-services te verbeteren. Lees verder om te begrijpen welke voordelen dit partnerschap voor uw organisatie kan opleveren.

Lees meer »
Top Bakkers, klantcases
Klantcases

Klantcase Top Bakkers

Top Bakkers stond voor een uitdaging met betrekking tot hun order- en facturatieproces voor een van hun klanten. Hoewel ze al een EDI-proces hadden opgezet, voldeed dit niet aan de verwachtingen. Bij NLeyes luisteren we aandachtig naar hun behoeften en analyseren we grondig waar en hoe we de inkoop- en verkoopprocessen kunnen vereenvoudigen en optimaliseren.

Lees meer »